Тіло жінки вилучили у ході демонтажу зруйнованих елементів будинку. Його виявили у квартирі на 4 поверсі багатоповерхівки.

Що відомо про інших постраждалих

Вибух зруйнував 4 та 5 поверхи будівлі. З пошкодженого під’їзду вже евакуювали 50 людей. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху постраждали 3 мешканців будинку. В однієї людини попередньо діагностували перелом руки й пошкодження хребта, ще двоє перебувають у стані шоку. Зараз ними опікуються медики.



Тривають рятувальні роботи

У ДСНС уточнили, що моторошний інцидент стався через вибух побутового газу. Станом на 13:00 рятувальники все ще здійснюють аварійно-рятувальні роботи. Вони демонтують пошкоджені конструкції будинку й продовжують шукати потерпілих. На місці працюють 116 спеціалістів, серед них – надзвичайники, кінологи, психологи й представники облгазу. Поблизу чергують карети швидкої. Усі обставини трагедії встановлюватимуть правоохоронці.

Наслідки руйнівного вибуху в Новій Одесі / Фото ДСНС та Нацполіції

Ситуація на місці вибуху в Новій Одесі: відео ДСНС

Місцева влада надає допомогу постраждалим мешканцям. Вирішують, зокрема, де їх тимчасово розселити. На місці інциденту організували роботу штабу з ліквідації наслідків вибуху.

Текст допису зі сторінки ДСНС Миколаївщини у фейсбуці:

«Станом на 13:00 на місці вибуху побутового газу у п’ятиповерховому житловому будинку у місті Нова Одеса в ході демонтажу зруйнованих елементів будинку вилучено в квартирі на 4 поверсі тіло непритомної жінки, яка проживала сама. Рятувальниками ДСНС за допомогою крана продовжуються аварійно-рятувальні роботи щодо демонтажу пошкоджених конструкцій будинку та пошуку потерпілих. Всього залучено 116 осіб та 27 одиниць техніки. Місцевими органами влади надається допомога постраждалим мешканцям та вирішується питання щодо тимчасового розселення. На місці працює штаб з ліквідації наслідків події та оперативна група ГУ ДСНС в Миколаївській області.