У Кирилівці відпочивальники влаштували оргію в конкурсі на найсексуальніший танець. Фото 18+

У Кирилівці відпочивальники влаштували оргію в конкурсі на найсексуальніший танець. Фото 18+

В одному з нічних клубів курортного міста Кирилівка Запорізької області пара роздяглася і зімітувала секс. Це сталося під час конкурсу на найсексуальніший танець.




Відповідні кадри оприлюднили місцеві Telegram-канали, однак, коли саме стався інцидент, не уточнюється. Поліція вже відреагувала (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).


Інцидент стався в нічному клубі "Галактика" в Кирилівці.

Як пишуть у соцмережах, молоді люди буквально сприйняли конкурс на найсексуальніший танець. Призом за нього нібито була пляшка горілки.

У пресслужбі ГУ НП Запорізької області відзначили, що дізналися про це з публікацій в інтернеті, але відповідних заяв не надходило, передає ТСН. Втім 12 серпня відомості були внесені до Єдиного реєстру обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.



Також поліцейські поспілкувалися з власниками нічного клубу і ведучим тієї вечірки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство). Винним загрожує штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт до шести місяців або обмеження волі до п’яти років.

У самому закладі, як видно з посту в Instagram, не вважають, що їхні відвідувачі поводилися непристойно.

Пост клубу "Кирилівка".

«Поки нас обговорюють, ми робимо дійсно незабутній вечір. Ніяково розповісти, але приємно згадати – так кажуть гості в Галактиці», – йдеться в повідомленні.

Пара імітувала секс під час конкурсу.
Пара імітувала секс під час конкурсу.
Пара захопилася конкурсом на найсексуальніший танець.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий