У Львові іноземці зарізали й засмажили козу в парку. Фото 18+

У Львові іноземці зарізали й засмажили козу в парку. Фото 18+

У Львові біля парку «Знесіння» група з чотирьох іноземців зарізала козу просто на вулиці та смажила її на вогнищі. Їм загрожує адміністративна або кримінальна відповідальність.




Інцидент стався вдень у середу, 18 серпня. Про це відзвітувала пресслужба Патрульної поліції Львівської області на сторінці в Facebook, показавши також фотографії з місця правопорушення.


У парк патрульні приїхали після повідомлення очевидця. Він повідомив копів, що бачив, як іноземці готувалися до вбивства тварини. Вони хотіли зарізати козу і повели її в зарості біля кладовища. За словами заявника, у руках у чоловіків були ножі.

Патрульні негайно прибули на місце події. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили чотирьох громадян, які смажили на відкритому вогні козу.



Особи вказаних фігурантів встановлені: це іноземні громадяни віком 24, 26, 30 і 34 роки.

Чоловіки пояснили, що козу вони купили в селі поблизу Львова для власного споживання. Обставини належить з’ясувати слідчим.

Обережно, кадри 18+!

Іноземці вбили тварину в парку
Чоловіки смажили м'ясо на багатті

У поліції назвали дві статті, за якими порушникам може загрожувати відповідальність: ч. 3 ст. 299 КК або ж ч. 2 ст. 89 КпАП. В обох випадках йдеться про жорстоке поводження з тваринами, скоєне групою осіб.

Парк "Знесіння"

У випадку з кримінальним кодексом санкція передбачає до шести місяців арешту або до трьох років обмеження волі.

У випадку з Кодексом про адміністративні правопорушення – накладення штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Скриншот
Скриншот
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий