У Росії визнали перевагу збірної України «за всіма показниками»

У Росії визнали перевагу збірної України «за всіма показниками»

Відомий російський телекоментатор Геннадій Орлов не згоден з тезою, що збірній України на Євро-2020 просто пощастило. Журналіст визнав, що в порівнянні з його командою, українці виглядають набагато сильніше.




На думку Орлова, збірна Російської Федерації не може грати в сучасний футбол.


«Українці краще готові, вони можуть діяти різноманітніше, у них більше варіантів при ухваленнi рішень. Доводиться визнати, що збірна України сильнішими за збірну Росії. За всіма показниками», – цитує журналіст СЕ.

Геннадій Орлов

Коментатор захоплюється командою Андрія Шевченка, зазначивши її сучасний стиль.



«Ви тільки подивіться, яке у них прагнення грати в пас. Навіть в найважчих ситуаціях захисники не вибивають аби куди, а намагаються зберегти м’яч. Мені здається, їх воротар жодного разу з ноги не виносив м’яч далеко. Вони весь час розігрували. Це і є сучасний футбол», – сказав російський експерт.

Георгій Бущан

Орлов не розуміє, що йому його футболісти не можуть грати так як Україна чи Угорщина, згадавши при цьому матч 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу 2018 року.

«У 2018 року ми напружилися і отримали досить організовану команду. За рахунок цього пройшли іспанців. А зараз ми цього не побачили. І тренери шарахалися – кого ставити? Вони не були впевнені в своїх підопічних. Це передалося і футболістам», – зазначив Орлов.

Роман Яремчук.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий