Валерій Меладзе заговорив українською на сцені Atlas Weekend 2021. Відео

Валерій Меладзе заговорив українською на сцені Atlas Weekend 2021. Відео

Відомий російський співак Валерій Меладзе виступив на сцені грандіозного музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який із 5 по 11 липня проходить у Києві на ВДНГ. Артист виконав найкращі пісні зі свого репертуару: «Иностранец», «100 шагов назад», «Красиво», «Сэра», «Самба белого мотылька» та інші. У кінці виступу музикант подякував публіці за теплий прийом і несподівано перейшов на українську.




Про це повідомляє кореспондентка OBOZREVATEL Софія Ковнір, яка працює на фестивалі. Фрагмент виступу Валерія Меладзе вдалося зняти на відео (щоб подивитися ролик, доскрольте до кінця сторінки).


«Щиро дякую! Дякую від щирого серця. Це просто якась фантастика, стільки прекрасних, гарних глядачів. Бажаємо міцного здоров’я вам і вашим близьким. Бажаємо успіху, миру, любові та всього хорошого і доброго, друзі. Світлого майбутнього. Щоб ми з вами ще не раз зустрілися. Дякую», – сказав співак зі сцени.

Валерій Меладзе на Atlas Weekend 2021.

До речі, Меладзе став одним із хедлайнерів Atlas Weekend цьогоріч. У четвер, 8 липня, він виступив перед музикантом Wellboy і легендарною Вєркою Сердючкою (Андрій Данилко), яка заспіває у фіналі четвертого фестивального дня.



Коротко про знаменитість:

Валерій Меладзе – популярний російський співак, заслужений артист РФ (2006). Багаторазовий лауреат і володар премій «Пісня року», «Золотий грамофон», «Муз-ТВ», RU.TV. Його хіти свого часу гриміли на всіх можливих майданчиках: «Я не могу без тебя», «Как ты красива сегодня», «Девушки из высшего общества», «Красиво», «Океан и три реки», «Осколки лета».

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий