Вбили у власному будинку: у Мережі повідомляють про ліквідацію колаборанта Олексія Ковальова на Херсонщині

Вбили у власному будинку: у Мережі повідомляють про ліквідацію колаборанта Олексія Ковальова на Херсонщині

На Херсонщині продовжують розправлятися зі зрадниками України.




В Мережі шириться інформація про вбивство колаборанта і зрадника, колишнього депутата від «Слуги народу» Олексія Ковальова.


Про це в ФБ написав депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«З’явилась інформація, що вбито екснардепа-зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого «міністра» повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили повідомлення», — написав Хлань.



Херсонське видання «МОСТ» із посиланням на джерело у правоохоронних органах також повідомило про ліквідацію Ковальова. Щоправда, тут припускають, що це могло бути і інсценування. Один із співрозмовників видання повідомив, що є інформація про отримання нардепом-колаборантом двох вогнепальних поранень – у живіт та голову.

Згодом з’явилася інформація, що Ковальова зарізали. Також невідомі намагалися вбити і дружину екснардепа.

Як розповідають місцеві мешканці, біля будинку Ковальова у Голій Пристані бачили багато озброєних російських військових.

Перший замах на Ковальова відбувся наприкінці червня. Тоді невідомі патріоти підірвали машину Ковальова з ним всередині. Колаборант вижив і потрапив у лікарню. Після цього йому повідомили про підозру у держзраді, заочно арештували і залишили без майна.

На цей момент офіційного підтвердження вбивства Ковальова поки немає.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий