«Відірвані від реальності»: футболісти збірної України оскандалилися через фото з російським репером

«Відірвані від реальності»: футболісти збірної України оскандалилися через фото з російським репером

Фанати в соцмережах «рознесли» Миколенка та Яремчука за знімок із Бастою.




Футболісти збірної України Віталій Миколенко та Роман Яремчук потрапили в гучний скандал. Після завершення Євро-2020 гравці вирушили на відпочинок до Туреччини, де сфотографувалися з відомим російським репером Бастою.


Свого часу музикант підтримав російську агресію та окупацію Криму, однак нещодавно з нього зняли заборону на в’їзд до України і він гастролював тут з концертами.

Фото з репером Миколенко виклав у себе в сторіз Instagram. На знімок відреагував активіст Сергій Стерненко, який розкритикував футболістів української збірної на своїй сторінці у Facebook.



«Соромно за таких футболістів збірної. Миколенко та Яремчук виклали фото із Вакуленком «Бастою», який відзначився гастролями в окупованому Криму, участю у пропагандистських заходах на підтримку його окупації та нападом його охорони в Києві за питання українця про Крим.

Може, Яремчук і Миколенко не в курсі, що на країну, за яку вони виступають, напала Росія і постійно вбиває українців? Ну дякуємо, що хоч з російськими солдатами не фотографуються поки», — написав Стерненко.

На пост активіста в коментарях активно відреагували уболівальники, засудивши Миколенка та Яремчука.

  • Ще раз переконуюсь — наші спортсмени, футболісти — не виняток, живуть в іншому світі. Ніхто їх не виховує , якісь манкурти
  • Мабуть, вони не в курсі його заяв. Ти ж знаєш, які вони завжди відірвані від реальності
  • Яремчук ще і львів’янин, один з тих, хто говорить українською
  • Просто безпринципні, політично безграмотні дебіли. Лицеміри і зрадники. І це — не перебільшення
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий