Відомий український боксер здобув скандальну перемогу нокаутом. Відео

Відомий український боксер здобув скандальну перемогу нокаутом. Відео

Відомий український боксер Віктор Вихрист (9-0, 7 КО), який виступає під псевдонімом Фауст, здобув дострокову перемогу над представником Грузії Яго Кіладзе (27-6-1, 19 КО). Поєдинок із п’ятьма нокдаунами відбувся в Голлівуді та завершився у другому раунді, а суддя бою ухвалив скандальне рішення про його зупинення.




Віктор Вихрист (ліворуч) в атаці.

Вихрист дуже швидко почав перший раунд і вже через 30 секунд потужним ударом із лівої відправив суперника на канвас. Українець продовжував контролювати перебіг бою, але в одній із атак нарвався на потужний удар назустріч, опинившись у важкому нокдауні.


Вихрист відправив Кіладзе в нокдаун.

Віктор зумів відновитись і не дати себе добити. А перед самим гонгом українець вдруге поклав суперника на підлогу рингу.



Вихрист пропустив удар назустріч.

Друга трихвилинка розпочалася катастрофічно для 29-річного представника Світловодська. Він пропустив важкий удар у голову і знову впав у нокдаун.

Вихрист та Кіладзе в бою.

Після цього Вихрист буквально виживав у клінчах. Зумівши прийти до тями, Віктор підловив Кіладзе на контратаці і відправив його в третій нокдаун.

Вихрист завдає вирішального удару.

Грузинський боксер не виглядав дуже приголомшеним. На рахунок «вісім» він виконав команду рефері зробити крок уперед, проте той несподівано вирішив зупинити поєдинок. Цей момент обурив Кіладзе, який вдарив суддю у груди.

Вихрист виграв у Кіладзе технічним нокаутом.

У результаті Вихрист виграв поєдинок технічним нокаутом. Українець залишається непереможним на професійному рингу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий