Військовий експерт оприлюднив план військового захоплення Путіним України

Військовий експерт оприлюднив план військового захоплення Путіним України

Масштабні навчання десантників, які почалися в включеному Криму, можуть бути використані для початку «відкритої війни» Росії проти України. Як передає replyua.net, подібну точку зору «Обозревателю» висловив перший заступник голови Спілки офіцерів України Євген Лупаков. За його словами, «у 2014 році, задовго до анексії Криму, російські кораблі з десантом на борту в повній бойовій готовності вже йшли до Севастополя, вже тоді вони були готові захопити десантом всю Україну. У першу чергу, Київ і ще кілька міст — Львів , Одесу, Миколаїв», — сказав він.




«Десантні кораблі до сьогоднішнього дня знаходяться в Севастополі, плюс у них є десантний корабель України, який вони захопили», — повідомив Лупаков. «Тому не звертати уваги на навчання десантних сил ні в якому разі не можна», — переконаний він. У даному контексті він підкреслив: «Путін — це звір, якого загнали в кут, і він зараз може зробити все що завгодно. Якщо він піде відкритою війною, це для нього буде самознищенням, але він може погубити дуже багато людей разом з собою».


Журналісти поцікавилися «технічною стороною питання»: як саме може здійснюватися така військова операція. «Десантні кораблі підуть на Одесу, Миколаїв, Маріуполь, авіація піде на Київ і Львів. І обов’язково буде задіяна п’ята колона, яка знаходиться в Україні», — відповів Лупаков.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий