Уже для всіх очевидно, що Росія програє війну проти нашої держави. Як запевняє колишній співробітник команди президента ворожої держави, Кремль готує план евакуації ще від весни. Зазначмо, що звати чоловіка – Аббас Галлямов та він раніше робив те, що писав промови для російського диктатора.

«Ноїв ковчег» для кремлівського керівництва

За словами Галлямова, план втечі називається не абияк, а «Ноїв ковчег», що дуже «по-біблійному». Спершу Кремль планував «евакуюватись» у Китай, а потім зрозумів, що Пекін зовсім не надійний партнер.



Спочатку основним майданчиком розглядався Китай, однак у перспективах співпраці з ним потенційні емігранти швидко розчарувалися. Китайці думають про себе та зневажають інших, зокрема тих, «які програли»,
– написав ексспічрайтер Путіна.

Наразі російське керівництво розглядає країни Латинської Америки – такі як Аргентина та Венесуела – як місця, куди «у разі чого можна звалити».

Серед російських чиновників та бізнесменів, що організовують «евакуацію» є:

  • Ігор Сєчін – президент «Роснафти»;
  • Юрій Курилін – права рука Сєчіна та людина, яка донедавна керувала «Роснафтою». Як зазначає експрацівник Путіна, Курилін не так давно звільнився та присвятив себе «Ноєвому ковчегу».