ЗАЗ готується до випуску нового кросовера «Одеса»: фото і характеристики

ЗАЗ готується до випуску нового кросовера «Одеса»: фото і характеристики

Автоконцерн «ЗАЗ» (Запорізький автомобілебудівний завод) наприкінці 2022 року нібито почне випускати новий кросовер із назвою «Одеса». Його ціна стартуватиме від 550 тисяч гривень.




Про це пише видання auto.today. Як зазначається, за інформацією, яка з’явилася в мережі, основою для «ЗАЗ Одеса» стане китайський компактний кросовер Besturn T77. Його з 2018 року випускає FAW Group.


У матеріалі підкреслили, що інформація про кросовер офіційно не підтверджена, але як пишуть у мережі, авто матиме сучасний стильний дизайн.

Кросовер "Одеса"
Авто матиме стильний дизайн

База для «Одеси» – FAW Besturn T77 – попереду оснащена масивними ґратами радіатора, має світлодіодне освітлення, а також колеса діаметром від 17 до 19 дюймів. У салоні кросовера є цифровий електронний щиток приладів, мультимедійна система з Apple Carplay і Android Auto, двозонний клімат-контроль, круговий огляд і панорамний дах.



Основою для "Одеси" стане Besturn T77

Як зазначається, кросовер отримає 1,5-літровий турбований двигун потужністю 160 к.с. Розробники встановлять 6-ступінчасту МКПП або 7-ступінчастий «робот».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий