Публічне поширення Надею Дорофєєвою новини про побиття свого танцівника допомогло швидко віднайти кривдника. Спочатку про його особистість повідомила Анна Салата у фейсбуці. Вона заявила, що нападник – працівник Управління державної охорони.

Згодом на офіційній сторінці УДО підтвердили, що чоловік, який жорстоко побив танцівника Євгена, справді їхній працівник. На час проведення розслідування його усунули від виконання службових обов’язків.



Ми ретельно перевірили цю інформацію та повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України. За даним фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються,
– пише УДО.

Також в Управлінні держохорони повідомили, що вони сприятимуть розслідуванню та нададуть допомогу для лікування Євгена.

Що відомо про жорстоке побиття в Києві

  • Вночі 1 серпня танцівник балету Наді Дорофєєвої брав участь в її концерті. Згодом він відвідав гей-клуб Lift. Євген нікого не чіпав, але при виході з закладу на нього накинувся невідомий.
  • Чоловік штовхнув хлопця, ударив його об огорожу і знову завдав удару. Через це Євген отримав важкі травми. У ньому був крововилив у мозок, тому медикам довелось зробити трепанацію черепа й ввести юнака в медикаментозну кому.
  • Надя Дорофеєва, як і інші українські знаменитості, не залишилися осторонь. Вони поширювали новину та відео, де було видно обличчя нападника.