15-річна блогерка з Харкова зняла відео на кладовищі, розпиваючи алкоголь

15-річна блогерка з Харкова зняла відео на кладовищі, розпиваючи алкоголь

У Харкові 15-річна юнка вибрала несамовитий спосіб прославитись у мережі. Дівчина влаштувала «п’яні» танці на кладовищі під скандальні пісні та зняла все це на відео для TikTok.




Юна тіктокерка вирішила не зупинятись лише на одній мережі та виставила свій ролик ще й в Instagram. Відео неповнолітньої харків’янки обурило користувачів мережі, його опублікували в декількох Telegram-каналах (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).


Як видно з кадрів, дівчина розпиває пиво посеред кладовища і танцює на одній із могил. При цьому музичним супроводом для свого «гоцання на кістках» вона вибрала пісні з непристойними висловами.

Однак через якийсь час, чи то її батьки схаменулися, чи то дівчинка сама протверезіла, але відео із соцмереж було видалене. Свій акаунт в Instagram юна блогерка також видалила.



Втім, свій «шматок слави» вона все ж отримала. Оскільки інтернет все пам’ятає, її ролик побачила велика кількість користувачів, які засипали дівчину коментарями, повними обурення, а її батьків – осудом за неналежне виховання.

Увага! На відео нецензурна лексика, 18+

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий