16-річна школярка стала мільйонеркою завдяки своєму унікальному модному винаходу

Суть винаходу полягає ось у чому: дівчина зробила сланці так, щоб можна було знімати і міняти їх ремінці. Спочатку були моделі, де стрічки кріпилися гудзиками, потім Ліндсей придумала кріпити їх липучками.



Спочатку дівчина займалася цим, як своїм хобі. Вона робила різні дизайни своїх в’єтнамок для близького кола людей. Коли їй стали часто говорити про унікальність такої речі, то вона вирішила запатентувати свій винахід.

Спершу дівчина проаналізувала ринок, щоб ще раз переконатися, що вона єдина людина, яка виробляє таке взуття. Отримання патенту зайняло 4 роки, після чого Ліндсей приступила до масового виробництва.

Компанія дівчини під назвою «Lindsey Phillips» уже кілька років існує на ринку і показує досить хороші результати. Дівчина поповнила асортимент новим взуттям і сумками. Але найбільш ходовим товаром, як і раніше залишаються Пантолети зі змінними ремінцями Switch Flops.

Тому що це товар дуже зручний і вигідний: замість 10 пар взуття можна купити тільки одну. Шльопанці коштують 35 $, а додаткові ремінці — $ 12. Так покупець може видозмінювати своє взуття, не купуючи нове. Підбираючи під колір вбрання і настрій ремінці, можна отримати 5, 10 або більше пар взуття.

Дівчина каже, що вона не вкладала великі гроші в маркетинг свого бренду. Про неї і її взуття дізналися багато роздрібних магазинів і модних бутиків на одній виставці. Після цього їй стало надходити багато пропозицій про співпрацю.

Зараз взуття Lindsey Phillips можна купити в різних точках світу. Секретом такого успіху дівчина називає унікальність свого продукту. У неї спочатку було бажання створити щось таке, що не схоже на звичайну річ. А людина, яка купила її шльопанці, зможе показати свій індивідуальний смак і легко підкреслювати щодня новий образ.

Джерело:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий