5 років під власним ліжком: історія смерті чоловіка на Волині, від якої волосся стає дибки

5 років під власним ліжком: історія смерті чоловіка на Волині, від якої волосся стає дибки

Він жив один, раз на тиждень до нього приходила дочка, приносила їжу. За словами односільчан, він ще полюбляв не слабо випити. Про його раптове зникнення п’ять років тому поліції повідомила дочка.


За її словами, коли вона черговий раз прийшла принести поїсти, батька не було вдома. Тоді дівчина залишила все і пішла. Навідавшись до нього наступного дня, вона побачила, що до харчів так ніхто навіть і не доторкнувся.

Забила на сполох. Разом із односельчанами зайшла у хату, але господаря там не було, на столі лежали документи та мобільний телефон. Викликала міліцію. Розпочали пошуки, але вони виявилися безрезультатними,

– розповіла жителька Коцюрів.



Односельчани кажуть, що три роки тому у Висоцьку в річці Неретва місцеві рибалки виявили труп. Всі й подумали, що то, мабуть, таки зниклий.

Але у 2017 році на них знову чекали страшні новини.

У понеділок дочка прибирала у хаті і під ліжком, на якому спав батько, знайшла щось загорнуте. Розгорнула, а там кістки,

– додають очевидці.

За словами т. в. о. начальника Любомльського відділу поліції Віталія Мархальчука, всі відомості були внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань та порушено кримінальне впровадження. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. Наразі ведеться слідство.

До речі, слід зазначити, що суд ще раніше визнав зниклого Івана Антонюка померлим.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий