5 таємниць прання, які ми дізналися від працівників 5-зіркових готелей

5 таємниць прання, які ми дізналися від працівників 5-зіркових готелей

Ми дізнались для вас таємниці прання, якими користуються працівники пралень в готелях, щоб домогтися бездоганного вигляду речей.




1.Завантаження пральної машини


Ідеальний варіант – завантажувати машину на 80%. Якщо перевантажити пральну машину білизною, вона не випереться належним чином. Коли у барабані занадто мало речей, вони швидше вийдуть з ладу  через механічний вплив.

2.Температура води



Температура 40-60 градусів вважається оптимальною, щоб провести дезінфекцію і прибрати бруд. Прання в холодній воді не дозволяє знищити бактерії і пилових кліщів на постільній білизні і рушниках, а гаряча вода шкодить тканині.

3. Засоби для прання

Замість кондиціонера, який накопичується і з часом робить рушники жорсткими, співробітники готелів використовують білий оцет. Додайте 100 мл при полосканні, щоб зробити білизну м’якою і уникнути слідів порошку.

4. Боротьба з плямами

  • Свіжі плями від олії посипте замінником цукру або крохмалем, а потім просто виперіть річ.
  • Сліди томатного соку і соусу допоможе видалити препарат WD-40. Нанесіть його на пляму і залиште на 5-10 хвилин, а потім виперіть виріб у холодній воді.
  • Щоб відіпрати плями від поту з білих речей, використовуйте попереднє прання з будь-яким пральним засобом при температурі 40 °С, а потім запустіть цикл прання з відбілювачем.

  • Якщо на годину замочити білизну у воді з сіллю (1 столова ложка на літр води), а потім випрати, ви зможете позбутися плям кави та вина.
  • Сода допоможе прибрати жовтизну з білих речей і позбавить від неприємного запаху. Додайте половину мірної склянки соди до прального порошку або господарського мила і періть в гарячій воді.

5.Сушка

Експерти рекомендують відповідно до можливості сушити білизну на відкритому повітрі під сонячними променями. Якщо змушені використовувати сушку, покладіть в барабан тенісний м’яч, щоб зробити рушники пухнастими.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий