50 відтінків сірого – найгірший фільм року

Еротична мелодрама П’ятдесят відтінків сірого та фільм Фантастична четвірка отримали антипремію Золота малина як найгірші фільми року.




Як повідомляє Лента.Ру, П’ятдесят відтінків сірого також удостоїлися антинагороди за найгірший сценарій.


Найгіршими актором і актрисою визнані Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон, які зіграли головні ролі в картині, вони обійшли у своїх номінаціях Джонні Деппа, Адама Сендлера, Кевіна Джеймса, Мілу Куніс, Дженніфер Лопес і Гвінет Пелтроу.

Крім того, Дорнан і Джонсон названі найбільш невдалим акторським дуетом року. Найгіршим режисером став Джош Транк зі своєю Фантастичною четвіркою. Антипремії за найгірший сценарій удостоїлася сценарист картини Келлі Марсел.



Найгіршим актором другого плану за роль у Сходженні Юпітера визнаний номінант на Оскар Едді Редмейн. Аналогічної жіночої номінації удостоїлася Кейлі Куоко за озвучування гризуна в мультфільмі Елвін і бурундуки: Грандіозне бурундуключення і за роль в комедії Шафер на прокат.

Єдиної позитивної премії Найкраще відновлення репутації, яку вручають власникам колишніх Золотих малин, удостоївся Сільвестр Сталлоне за роль легендарного Роккі Бальбоа в фільмі Райана Куглера Крід: Спадщина Роккі.

Золоту малину присудили в 36-й раз. Журналіст Джон Вілсон заснував її в 1980 році. Малиною (Raspberry або просто Razzie) непрестижну нагороду назвали на честь англійського виразу blowing a raspberry, яке означає неприємний звук, видаваний за допомогою губ і язика. Традиційно її вручають за день до оголошення переможців Оскара.

Джерело: fakty.ictv

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий