7 безглуздих смертей під час екстремального сексу

7 безглуздих смертей під час екстремального сексу

Цього року стало відомо про шокуючий випадок на залізничних коліях в передмісті Улан-Уде, де росіянці відірвало голову під час екстремального сексу.




Жінка знаходилася зверху і, почувши звук наближається складу, піднялася. Тоді поїзд і завдав фатального удару, передає Байкал-Daily.


Вашій увазі ще 7 історій про шокуючі смерті під час сексу.

В Індії водій загинув у ДТП під час сексу



Інцидент стався у лютому 2016 року в індійському штаті Уттар-Прадеш, коли 31-річний чоловік підвозив подругу додому. Під час поїздки бажання коханих стало настільки сильним, що вони вирішили задовольнити його прямо в машині. У результаті контроль над автомобілем був втрачений, він вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажним фургоном. Чоловік загинув на місці пригоди, його 24-річна подруга була госпіталізована з травмою голови та переломом ноги.

Дівчина з Німеччини померла після сексу з огірком

Девушка из Германии умерла после секса с огурцом

Дівчина померла, вдавившись огірком, який пара використовувала в якості секс-іграшки. У лютому цього року чоловік запросив дівчину до себе на квартиру розважитися. Пара випила велику кількість спиртного, а потім відправилася в спальню. Пара любила користуватися фалоімітаторами, а також використовували різні довгасті овочі. Однак у коханки Олівера з собою не виявилося ніяких еротичних аксесуарів, і тоді він приніс з кухні половинку огірка. Спочатку пара використовувала овоч в якості секс-іграшки, а потім Олівер засунув його в рот подрузі, але чоловіка відволік запах горілого м’яса з кухні. Коли ж він повернувся, то виявив коханку на підлозі без свідомості з огірком у роті. Жінка впала в кому, а потім померла.

Літній чоловік помер під час сексу з повією

В Інтернеті з’явилося шокуюче відео: медики перевозять на каталці тіло мертвого літнього чоловіка, а на ньому, під блакитним простирадлом, лежить жінка. Користувачі відразу ж припустили, що нещасний помер прямо під час сексу з повією. Жінка так злякалася, що у неї стався спазм м’язів піхви. Несподівану смерть любителя сексуальних утіх могли спровокувати таблетки, що підвищують потенцію, які він приймав.

У Краснодарі закохані з’їхали в річку під час сексу в машині

В Краснодаре влюблённые съехали в реку во время секса в машине

У травні минулого року сімейна пара влаштувала пікнік на березі річки, припаркувавши свій ВАЗ-2115 біля самого берега. Пізніше коханці перебралися в машину, щоб зайнятися сексом. Вони не помітили, що автомобіль не поставлений на ручне гальмо. Через деякий час машина покотилася і впала з обриву у воду. Чоловікові вдалося вибити ногами скло і врятуватися, однак його 35-річна кохана загинула.

У Франції загинула пара під час сексу на вершині фортеці

Во Франции погибла пара во время секса на вершине крепости

5 серпня 2015 року у Франції хлопець і дівчина загинули під час заняття сексом на вершині історичного форту. Пара впала з висоти 12 метрів. Вважають, що вони були з Нормандії і відвідували замок під час подорожі. Їх тіла були виявлені в рові, а речі — на фортечних валах замку.

У Португалії померла дуже активна 91-річна бабуся

В Португалии умерла очень активная 91-летняя старушка

У грудні 2015 року в невеликому містечку Авейру померла 91-річна жінка після статевого контакту з сусідом. Здоров’я літньої жінки не витримало навантажень сексуальних ігор — вона задихнулася в обіймах партнера.

Студентка загинула в Лондоні під час сексу на балконі

seks

Трагедія розігралася в червні 2014 року в престижному районі Лондона. Пара після закінчення навчального року усамітнилася на балконі. Хлопець посадив дівчину на перила, потім був статевий контакт. Молоді люди втратили рівновагу і впали з балкона. Медики констатували смерть.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий