9 сервісів для безкоштовних міжнародних дзвінків. Збережи собі і будь на зв’язку з тими, хто далеко!

9 сервісів для безкоштовних міжнародних дзвінків. Збережи собі і будь на зв’язку з тими, хто далеко!

Мобільні оператори через свої безмежні «апетити» часто ставлять захмарні ціни на міжнародний зв’язок. Рідні та близькі, які живуть в різних країнах, стають дорогими не тільки в переносному, а й прямому сенсі. Влітають у копієчку і розмови протягом подорожей і відряджень.




Ми вирішили зібрати список ресурсів і сервісів, які допомагають економити на закордонних дзвінках і дозволяють безкоштовно спілкуватися в повсякденному житті. Частина з них вже отримали широку популярність, інші поки не так популярні.


9 сервісів для безкоштовних міжнародних дзвінків. Збережи собі і будь на зв'язку з тими, хто далеко!

Сервіси для безкоштовних міжнародних дзвінків

  1. Evaphone
    З цього сайту можна зателефонувати куди завгодно, просто набравши номер у верхній частині сторінки . Після того, як ви вдосталь наговоритеся безкоштовно (у сайту ліміт, який ви довго будете витрачати), потрібно буде платити за дзвінки . Ціни смішні . Дешевше, ніж в Skype точно .
  2. FreeCall
    Щоб скористатися цим сервісом, потрібно завантажити невеликий додаток (Windows, Linux, Mac) . Можна дзвонити в будь-яку країну і навіть слати безкоштовні sms . Ліміт дзвінків – 300 хвилин і один тиждень . Переносити хвилини на наступний тиждень не можна .
  3. Calleasy
    У цього сайту є одне тільки обмеження на безкоштовні дзвінки . Можна робити скільки завгодно дзвінків у країни, дзвінки в які коштують дешевше 5 євроцентів за хвилину . У тарифній сітці сервісу таких країн близько п’ятидесяти .
  4. PokeTalk
    Щоб дзвонити за допомогою цього сайту вам не потрібні мікрофони і навушники . Дзвонити можна прямо з мобільного . Ліміт – 50 дзвінків на місяць з обмеженням 10 хвилин на один дзвінок .
  5. Flash2Voip
    Дзвінки в більш ніж 30 країн прямо з браузера . Нічого скачувати не потрібно, просто набираєте номер і чекаєте . Як зрозуміло з назви – додаток побудовано на Flash, що може відштовхнути деяку частину аудиторії .
  6. MediaRing Talk
    Безкоштовні дзвінки в деяку кількість глобальних “регіонів” . США, Центральна Азія, Канада, Австралія . Можна використовувати для дзвінків мобільний телефон .
  7. Globe 7
    Це щось на зразок віджету, який вбудовується в месенджер та інші програми . Крім, власне, дзвінків по всьому світу, є ще відправка безкоштовних sms, онлайн-радіо і ще безліч необов’язкових, але непоганих бонусів . Доступно для Windows, Mac, Linux .
  8. iCall
    Сервіс використовує ваше інтернет-з’єднання, щоб перетворити ваш комп’ютер в телефон . Просто підключаючи його до телефонної мережі . Можна дзвонити безкоштовно скільки завгодно, але тільки в США і Канаду, з обмеженням 5 хвилин на дзвінок . Зате є додаток для iPhone і iPod Touch .
  9. Jaxtr
    Для того, щоб спробувати подзвонити за допомогою цього сервісу потрібно спочатку зареєструватися . Сервіс видає Вам телефонний номер, з якого можна дзвонити безкоштовно прямо в браузері.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий