А нам все одно: донька «ката» Майдану гульбенить у Європі

А нам все одно: донька «ката» Майдану гульбенить у Європі

Поки одіозний Сергій Кусюк, у минулому один із керівників «Беркута», силою розганяє протестувальників, як в Україні, так і в Росії, куди він втік, його донька Мирослава на повну насолоджується життям.




У її Instagram з’являється безліч фото з подорожей. Дівчина об’їздила вже пів Європи і встигла побувати навіть в Азії, пише ТСН.




Більш того, ще під час першого розгону Майдану в грудні 2013 року донька Кусюка була за межами України — в польському Кракові, а під час запеклих боїв в лютому 2014 — й зовсім хвалилася любовними фото з Мілана.

Крім того, Мирослава є великою прихильницею Москви. У її фотоблозі часто з’являються знімки зі всіляких вечірок у Москві. Вона навіть зізналася в любові до російської столиці — у підписі до фото вона зазначила: «#MSK #ванлав» (Москва — єдина любов).

Також уродженка України надає перевагу брендовому дизайнерському одягу.

Звернемо увагу, що в Instagram Кусюк, ви навряд чи знайдете, сімейні фото. Хоча, 1 грудня, у день народження її батька, вона його регулярно вітає.

У мережі інформації про Мирославу мало. Вона закінчила Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю «маркетинг», а в Москві, за деякими даними, працює в студії із дизайну, яка займається оформленням приміщень та декоруванням свят.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий