Аферисти придумали нову схему розводу українців

Аферисти придумали нову схему розводу українців

Київські шахраї придумали нові схеми розводу автовласників. Про це повідомив Знай.




Як виявилося, зловмисники прикидаються співробітниками охорони або поліції, оточують водія на парковці під супермаркетами і вимагають показати вміст пакетів. Після таких «перевірок» з машин зникають сумки, гаманці, гроші.


Один з таких випадків днями стався на столичній Троєщині. Киянин вийшов з ТРЦ, відкрив свою машину і поклав на пасажирське сидіння авто сумку з грошима. Тим часом до нього підійшли троє чоловіків, які представилися охоронцями магазину. На куртках у них були бейджи з фотографіями і написом «ТРЦ Охорона».

У киянина попросили показати вміст пакету. Після того, як «охоронці» подивилися покупки і чеки, вони вибачилися і пішли. Коли чоловік відкрив двері машини, то помітив, що барсетки з гаманцем уже не було.



Минулого тижня ще один мешканець столиці став жертвою аферистів. Так, на Оболоні до киянина підійшли троє невідомих, сказавши, що з поліції. Вони зажадали відкрити пакети. Але чоловік щось запідозрив і попросив пред’явити посвідчення. Зловмисники пробурмотіли щось і швидко пішли.

Фахівці радять перевіряти документи у таких «працівників» і відразу викликати поліцію.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий