Активісти «Азову» висадили біля Південного Бугу 50 дубів (ФОТО)

Активісти «Азову» висадили біля Південного Бугу 50 дубів (ФОТО)

Вінничани організували екологічну акцію з метою озеленення міста.




У суботу, 1 квітня, представники Національного Корпусу «Азов» з’їздили в село Стадниця Вінницького району. У місцевому лісі, з дозволу лісника, вони викопали саджанці дубів, щоб посадити їх в обласному центрі. Активісти вирішили озеленити територію Бригантини біля Київського мосту, тим самим захищаючи її від забудови.


— У нас екологічна акція, яка націлена на озеленення міста. Обрали Бригантину, тому що потрібно дати зрозуміти людям і владі, що не можна забудовувати землю, краще вдосконалити зелену зону, оскільки вона єдина в цьому районі міста. Тут відпочиває багато людей, попри погані умови. До того ж цю територію продали росіянину, не запитуючи місцевих жителів. У нас йде війна з РФ, тому ми і беремо назад своє і використовуємо, як вважаємо за потрібне, до того ж не шкодячи нікому, оскільки озеленення приносить лише користь місцевим жителям, — так прокоментував акцію представник «Азову» Сергій Сидорук.



Перед тим, як саджати дерева, вінничани поприбирали сміття.

— Ми прибрали тільки поверхнево, надалі ж будемо думати, як облаштувати вивіз сміття з Бригантини і зробити великий суботник, — зазначила активістка Ірина.

До висадки дерев долучилися навіть дітки. Загалом активісти посадили 50 дубів. Надалі представники «Азову» планують зробити територію Бригантини більш придатною для відпочинку.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий