Альтернатива купальникам – бодіарт! Моделі показали все! (фото)

Альтернатива купальникам – бодіарт! Моделі показали все! (фото)

Боді-арт — дуже популярна форма сучасного мистецтва. Полотном в даному випадку виступає людське тіло. Якщо в живопису зміст розкривається через символи і колір, то в боді-арті в цьому плані куди більше можливостей: тут, крім фарб, фігурують пози тіла, а також мова міміки і жестів.


У широкому сенсі під боді-артом мають на увазі не тільки малюнки на тілі, а й інші способи прикраси людське тіло, такі як тату і пірсинг. Боді-арт здавна виконував не тільки декоративну і естетичну функцію. Наприклад, за старих часів на Близькому Сході кільце в носі жінки вказувало на її добробут.

Популярний щотижневий журнал Sports Illustrated вирішив продемонструвати притягальну силу боді-арту. Американське видання щороку влаштовує фотосесії відомих красунь, одягнених лише в мазки фарби.



На перший погляд, може здатися, що на моделях дійсно надіті красиві купальники. Але, якщо придивитися, відразу зрозуміло, в чому підступ.

Кріс Урена

 1 (1)

Емілі Ратажковскі

 2_1

3_1

4_1

5_1

Лорен Міллер

 6_1

7_1

8_1

Мелісса Сатта

 9_1

Хайді Клум

 10_1

Кенза Фурат

 11_1

Анна Вяліцина

 12

Бетані Демпсі

 13

Аріель Мередіт

 14

Сара Бранднер

 15

Шенна Клік

 16

Кейт Аптон

 17

Еббі Кленсі

 18

Ізабель Гулар

 19

Саманта Хупс

 20

Ханна Фергюсон

 21

Мало  хто відносить себе до цінителів живопису, проте зовсім не дивно, чому боді-арт з кожним роком стає все більш розкрученим видом образотворчого мистецтва. Погодься, зображення на красивому жіночому тілі не можуть бути нудними.

bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий