Американці почали діяти «гібридними методами»

Американці почали діяти «гібридними методами»

Патрульний літак збройних сил Сполучених штатів Америки здійснив розвідувальний політ над Чорним морем поблизу узбережжя окупованого Російською Федерацією Криму, — про це replyua.net інформує з посилання на ресурс Каспаров.ру.




Так, відповідно до даних сайтів спостереження за повітряним рухом сьогодні, двадцять п’ятого вересня 2016 року, літак P-8A Poseidon, якому присвоєно бортовий номер 168855, наближався до Кримського півострова, який наразі окуповано Російською Федерацією. Літак вилетів з авіаційної бази Сігонелла, розташованої на Сицилії, пополудні і здійснив розвідувальний політ. Двадцять другого та двадцять третього вересня поточного року відбувались аналогічні польоти американських збройних сил над акваторією Чорного моря. Варто наголосити, що дані про це не були оприлюднені російськими високопосадовцями. Залишається незрозумілим: чи то американський розвідник не був помічений, чи то росіяни не змогли організувати його перехоплення.


Нагадаємо, останнім часом американські збройні сили доволі часто моніторять переміщення російської армії як в окупованому Криму, так і на військових базах в Сирії. Імовірно, це пов’язано з агресивною поведінкою Росії на міжнародній арені.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий