Apple представить 4-дюймовий iPhone 5SE і новий IPad Pro 21 березня

Компанія Apple представить новий смартфон iPhone 5SE з діагоналлю 4 дюйми і новий планшет iPad Pro не 15 березня, як передбачалося раніше, а на тиждень пізніше — 21 березня.




Як пише видання, презентація пройде в будівлі компанії в Купертіно, де Apple зазвичай проводить більшу частину своїх заходів і буде «заходом меншого масштабу», ніж інші презентації компанії.


При цьому, як зазначає 9To5Mac, причина затримки захода залишається не ясною і може бути пов’язана з конфліктом з ФБР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в березні компанія Apple випустить вдосконалений 4-дюймовий iPhone, який отримає приставку не 6S, як передбачалося раніше, а 5SE.



Компанія також представить новий iPad і нові моделі годинників Apple Watch.

Раніше, 16 лютого суд зобов’язав Apple допомогти ФБР зламати мобільний телефон Сіада Фарука, який брав участь у вбивстві 14 осіб у Сан-Бернардіно в грудні 2015 року. Термін, до якого компанія повинна виконати рішення суду, закінчувався 26 лютого.

Глава Apple Тім Кук відмовився виконувати рішення суду, звинувативши уряд у вимозі піддати загрозі безпеку клієнтів. Уряд США стверджує, що вимагає доступу лише до одного телефону, а не можливості зламати будь-який пристрій Apple.

1 березня суд в Брукліні відхилив вимогу Мін’юсту США до компанії Apple допомогти ФБР зі зломом смартфона злочинця.

Источник: Економічна правда

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий