Арестович розповів, як Зеленський вийшов до військових у Бахмуті після закону про дезертирство

Арестович розповів, як Зеленський вийшов до військових у Бахмуті після закону про дезертирство

Радник Офісу президента порівняв політичні культури в Росії та Україні.




У політичний культурі Росії неможливо, щоби поряд з керівником держави стояв хтось озброєний, а президент України Володимир Зеленський побував у Бахмуті серед сотень озброєних бійців ще й після ухвалення закону про посилення відповідальності за дезертирство.


Про це радник Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з російським опозиціонером та юристом Марком Фейгіним.

«У політичний культурі Російської Федерації, де цар – все для селян і все за них бореться, у страшному сні не може наснитися, щоби поряд із керівником Росії був хтось зі зброєю. А Зеленський стояв в оточенні сотень солдатів та офіцерів, які озброєні та будь-якої миті можуть вистрілити, якщо вже на те пішло», – зауважив радник ОП.



«Страшний Єрмак – негідник і сірий кардинал, підла сволота – теж же там перебуває, і в нього можуть вистрелити. Гаразд, президент – символ і так далі. Але це ж гад (Єрмак – ред.), це ж сірий кардинал. Ну от в нього вистрелити. І чиновники Міністерства оборони, які як завжди не додають, крадуть і підставляють солдат, теж же там перебувають», – іронічно додав Арестович.

Він також звернув увагу на те, що Зеленський з командою побували в Бахмуті після ухвалення в парламенті закону про посилення відповідальності за дезертирство, яким багато хто невдоволений.

«Ба більше, це ж закон про посилення відповідальності військовослужбовців пройшов, яким так бурхливо багато хто обурені. І всі ці солдати зі зброєю в руках можуть прямо запитати: «А що це ви, сволото, там наухвалювали? Ви що, проти нас? Ми тут кров проливаємо, а ви…» І нічого, і всіх залишили зі зброєю, ніхто нікого не роззброював. Вони мали повний шанс висловити своє невдоволення максимально різким способом», – розповів радник президентського офісу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий