Аваков показав відео нападу на учасників блокади і запропонував як вирішити конфлікт

Аваков показав відео нападу на учасників блокади і запропонував як вирішити конфлікт

Глава МВС Арсен Аваков опублікував відео нападу «тітушек» на учасників блокади в Кривому Торці Донецької області.




Він також запропонував два варіанти вирішення конфлікту через транспортну блокаду.


На відео видно, як близько 20-ти «тіушек» в масках підбігають до учасників блокади з палицями і закидають їх камінням. Учасники блокади зробили кілька пострілів із рушниці в повітря, після цього нападники втекли.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика:



«Велике прохання до тих, хто блокує поїзда, деблокадникам, контрблокадникам і просто аферистам — кінчайте розігрувати вистави. Наймати тітушек і бійців з обох сторін. Застосовувати зброю і бензопили», — написав Аваков у Facebook.

Аваков також повідомив, що для вирішення конфлікту, на його думку, Кабмін повинен прийняти постанову, яка регулює порядок товарообміну з окупованими територіями, а Антитерористичний центр повинен прийняти рішення про порядок контролю над товаропотоком.

«Кабмін повинен невідкладно прийняти постанову, яка регулює порядок товарообміну з окупованими територіями… Я наполягаю на повній забороні товарообміну, крім товарів «критичного імпорту», що забезпечують нашу металургію і енергетику», — зазначив він.

Аваков також додав, що «Кабмін повинен доручити Мінпаливенерго в короткий термін представити програму диверсифікації паливної компоненти в рамках енергобалансу країни, що знижує до мінімуму залежність від антрацитового вугілля, що поставляється з окупованої території і Росії».

«АТЦ (Антитерористичний центр), який керує всіма операціями в зоні АТО, повинен прийняти рішення про порядок контролю над товаропотоком, на підставі постанови КМ, а також механізмом його контролю, в тому числі, і з боку громадських організацій і політичних партій, якщо є резонанс», — заявив Аваков.

Источник: «УП«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий