Берiнчик достроковою перемогою дебютував в кулачних боях. Відео

Берiнчик достроковою перемогою дебютував в кулачних боях. Відео

Непереможний український боксер легкої ваги Денис Берiнчик (15-0, 8 КО) в суботу, 24 липня, успішно дебютував в боях на голих кулаках. У своєму першому поєдинку в цьому виді єдиноборств 33-річний уродженець Краснодону здолав колишнього бійця Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Артема Лобова.




Зустріч в київському Палаці спорту пройде в рамках проекту Mahatch завершилася достроковою перемогою після 4-го раунду.


Лобов з перших хвилин пішов в атаку, проте Денис не знітився. Українець тиснути, впевнено працюючи на ногах. Перший раунд ряснів клінчами. Берiнчик викидав розмашисті удари, які цілі не знаходили.



Друга двохвилинка пройшла в незначної переваги українця. Денис добре боровся в клінчі, дуже швидко пересувався і його кілька апперкотов доставили неприємності супернику.

Відео дня

Лобов явно поступався в техніці, великою частиною захищаючись. Боксер з України раз по раз доносив свої удари і за 15 секунд до кінця третього раунду відправив суперника в нокдаун.

Від дострокової поразки Артема врятував лише гонг.

Четвертий раунд почався в атаках Берінчика, який намагався нокаутувати російського ірландця. Правий боковий потряс Лобова, але той не впав. Артем просто стояв, дозволяючи українцеві себе бити. Рефері відрахував другий нокдаун і знову від ураження Лобова врятував гонг.

На 5-й раунд Лобов виходив відмовитися.

34-річний Лобов народився в Горькому (Росія), але вже довгий час проживає в Ірландії. З 2015 по 2019 рік виступав в UFC, де провів сім поєдинків, в яких здобув дві перемоги.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий