Безкоштовний концерт всесвітньовідомого рок-гурту у Вінниці

Безкоштовний концерт всесвітньовідомого рок-гурту у Вінниці

У Вінниці відбудеться концерт всесвітньовідомого американського рок-гурту «KUTLESS». Музиканти виступатимуть на площі ім. Стуса 10 серпня. Вхід – вільний.




Рок-гурт з концертним туром відвідає 11 міст  України. Метою туру є проповідування миру та любові, особливо в такий напружений для України час.


«Україна сьогодні потребує миру, спокою і укріплення тих благородних починань, які вона відкрила в собі з новою силою у ці скрутні часи. Волонтерство, благодійність, жертовність і допомога іншим – сьогодні для українців не порожні слова, а стиль життя. Ці цінності треба розвивати і укріплювати заради самої ж країни. Ми, молодіжний християнський рух «PULSE», бажаємо нести послання МИРУ для молодого покоління України, шляхом проведення концертів в таких містах як: Київ, Одеса, Херсон, Мелітополь, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кам’янець-Подільський, Чернівці, Тернопіль, Луцьк, а  також Вінниця», – каже Нік Холл, відомий молодіжний лідер в Америці, який пропагує у світі загально християнські цінності та здоровий спосіб життя серед дітей, підлітків та молоді.

Концерти в Україні організовує молодіжна команда лідерів PULSE (США).

«Молодь найбільш прогресивна частина населення, в той же час вона найбільше піддається впливу. Не завжди цей вплив має позитивні наслідки.  Унікальність руху «Pulse» полягає в тому, що  він пропагує загально християнські цінності та здоровий спосіб життя зрозумілою для молодих людей мовою. Ми відмовляємось від архаїзмів на користь сучасного пізнання істини. Тому дуже раді, що саме рок-гурт «KUTLESS» зголосився допомогти нам у цій справі» — підкреслює координатор проекту по західній Україні PULSE Валерій Каспров.

У Вінниці «KUTLESS» дадуть концерт 10 серпня на площі ім. Стуса (Книжка), початок о 18:00.



Також у нашому місті виступлять український рок-гурт «Айфаунд» (м.Київ) фронтмен В’ячеслав Рибіков учасник Голосу Країни 2014 та представник України на Новій Хвилі 2014, а також місцевий гурт. Глядачі зможуть долучитися до розіграшу цінних подарунків. Квитки на концерт гурту можна завантажити на офіційному сайті руху PULSE в Україні безкоштовно.

Источник: vinnitsaok
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий