Безсильна злоба окупантів: Втікача з Криму Юрія Ільченка Слідком РФ звинуватив у педофілії

Безсильна злоба окупантів: Втікача з Криму Юрія Ільченка Слідком РФ звинуватив у педофілії
Українському активісту висунуто звинувачення не лише за фактами «розпалювання ненависті за національною ознакою», але і «здійснення трьох епізодів насильницьких дій сексуального характеру стосовно малолітньої».

Слідчий комітет Російської Федерації по місту Севастополю звинуватив втікача з окупованого Криму, українського політв’язня Юрія Ільченка в педофілії. Про це йдеться в заяві прес-служби відомства, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.




«Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Севастополю триває розслідування кримінальної справи стосовно 36-річного жителя Севастополя, громадянина України Ільченка Юрія Геннадійовича, якому висунуто звинувачення за фактами розпалювання ненависті за національною ознакою і здійснення трьох епізодів насильницьких дій сексуального характеру стосовно малолітньої», — сказано в повідомленні.


За заявою Слідчого комітету РФ, в ході оперативних заходів було встановлено, що Ільченко на сторінці спільноти «Кримські українці» в соціальній мережі «Вконтакте» розміщував заклики до насильницьких дій по відношенню до громадянам в Севастополі і Криму, які отримали громадянство РФ. Також у відомстві заявляють, що встановлена причетність українця до статевих злочинів відносно 11-річної школярки.

«Чоловік, будучи індивідуальним підприємцем — репетитором англійської мови, протягом тривалого часу навчав 11-річну дівчинку. Під час таких занять він вчинив стосовно дитини 3 епізоди розпусних дій сексуального характеру», — йдеться в повідомленні Слідкому.



Також у відомстві заявили, що в ході розслідування були проведені судово-медичні експертизи дівчинки і затриманого, за місцем проживання та роботи чоловіка пройшли обшуки, в ході яких вилучено предмети, документи і відеозапис, що підтверджують його причетність до злочинів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий