Бійці, які вийшли з оточення 32-го блокпосту: там було зрозуміло де ворог, тут — ні

Рік тому українці нацгвардійці вийшли з оточення 32-го блокпосту на Бахмутській трасі. Щоб згадати загиблих бойових побратимів вінницькі бійці збирались на площі Героїв Небесної сотні з прапором та квітами.




— Всього з Вінницької області нараховується 74 бійці, які побували на 32-му блокпосту, — розповідає Вадим Рудь з позивним «Тамагочі». – Запрошували всіх, але самі розумієте, що з віддалених районів буває важкувато доїхати.



За словами бійців вони планують відвідати могилу загиблого Олександа Полторака, який загинув повертаючись додому. Декілька людей принесли квіти.
Бійці також взяли з собою розписаний український прапор.
За словами Вадима Рудя, він демобілізувався два місяці тому. Зізнається, що адаптуватись до цивільного життя було важко.

— Там було зрозуміло де ворог, — каже він. – Тут ворог незрозуміло де. Чиновники до нас ставляться вороже. Таке відчуття, що ми в оточені.
Після демобілізації Вадим Рудь повернувся до роботи програміста.
— З побратимами постійно підтримуємо контакт. Допомагаємо один одному, якщо потрібно – каже він. – Якщо ми не будемо разом то про нас взагалі забудуть. Так само як афганців – кинуть на призволяще.

 



20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий