Богуцька: Огида, ненависна мерзота прийшла до влади

Богуцька: Огида, ненависна мерзота прийшла до влади

Юрій Вітальович! Мені соромно за вас




Пост після пергляду відео «Схем» про свадьбу сина генпрокурора луценка. (Відео можна переглянути у лівій коноці сайту у рубриці «Відеорезоненс» )
Після цієї події вважаю, що коли буде обшук в хатині самого генпрокурора, у відпочивальні на стіні буде знайдено портрет Нєрона з обличчам Юрія Луценка, а на портреті , що поряд, де повинно бути обличча княгіні Ольги, буде позувати Ірина, жінка Нєрона.
В цьому відео з весілля огидно все: близькі друзі, охоронці, швидкі допомоги на узбіччі і головне- СНАЙПЕРИ (!!!), тому що «Путін міг перешкодити Луценкам святкувати»!
Огида, ненависна мерзота прийшла до влади.
Ви бачили в тому відео депутата Деркача? Це син того самого Деркача, який завідував СБУ при Кучмі. Той самий, який ще в 1999 році вів переговори з російським Парушевим (головою ФСБ) про анексію Криму в майбутньому.
Не було, нажаль Кучми. Це ж йому на європейському економічному пінчуковському форумі тискав руку Юрій Луценко! А колись виходив з закликами «Україна без Кучми»!
Гидота- все!
Омерзенна Ірина Гєращенко, яка вирішила, що її гідність вища, ніж сказати журналістам, що вона приїхала на весілля Луценка молодшого. Да. Та Гєращенко, що з Медведчуком робить дуже корисну справу.
Медведчука, доречі ми теж не бачили. Хоча не розумію, чому. Юрій Луценко і йому б з задоволенням потискав руку. Йому ж все рівно, кому тискати. Можна й куму путіна. Чому Ірині Гєращенко можна, а йому ні?
……………………………………….
Фу!
Мерзота!
Клята, ненависна мерзота!
Чєта Луценок- це взірець найогідніших потвор.
Їм все рівно з ким тискатись і де.
В клубі російського бізнесмена краще, звичайно.
Нічого. Як каже радник міністра внутрішніх справ, «повоняєм і заткнемось».
Я зараз ще подивилась відео Шарія на цю тему.
І знаєте, що саме мерзотне?
Те, що він каже тут все вірно. Не можливо без злісті це дивитись, але він правий: ми здобули цю гідру. Ми її виростили, вигодували, ми віддали ій своє життя.
Я останній раз дивилась Шарія, коли він про Васільєву зняв 3 чи 4 відео. Все. Сьогодні це було вдруге.
І якщо сьогодні мені в очі будуть цім брудним весіллям жбурляти російськи мерзотники, мені не буде чого відповісти. Вони всі праві.
Є в них щось святе?
Одного разу Луценко сказав про те, що в кабінеті генпрокурора ніколи не було вишиванки і він перший, хто в ній туди увійшов.
Юрій Вітальович! Мені соромно за вас. Ваші попередники хоча б не брехали нам в очі своєю проукраїнськосттю і патріотизмом. Ви- найгірша дрянь, тому що ви всю свою паскудну сутність закрили вишиванкою. Вам тоді в коментарах відповіли: «Вишиванка повинна бути не в кабінеті, а в серці». Ви тоді, навіть, не лайкнули цей коментар, тому що вам важко зрозуміти, про що шлося.
……………………………………….
Ви кажете, що маєте право святкувати. Так. Маєте. І маєте право при цьому запрошувати тих, для кого війна- рідна мати. Маєте право користуватись держохороною , швидкими, державними автівками. щоб привезти стіліста до невістки. Маєте право святкувати в клубі російського олігарха і при цьому тримати снайперів, щоб росіяне не завадили святу.
Але ви про всьому цьому не маєте права бути прокурором.
Я багато кажу останнім часом: за все треба буде платити. І вас це не омине.


Источник

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий