Бойовики «ДНР» викликали Кличка на бій у ДАП: зброю обере боксер

Бойовики «ДНР» викликали Кличка на бій у ДАП: зброю обере боксер
Легендарний український боксер Володимир Кличко записався до бригади територіальної оборони Києва на випадок нападу Росії, чим розлютив проросійських бойовиків так званої «ДНР»
Бойовики «ДНР» викликали Кличка на бій

Патріотизм Володимира Кличка став кісткою упоперек горла терористам, тому вони вирішили розібратися з українцем традиційними для себе методами – викликали на «стрілку» до Донецького аеропорту.




На бій колишнього чемпіона світу викликав командир батальйону «Спарта» і наступник сумнозвісного Арсена Павлова на прізвисько «Моторола» Володимир Жога, відомий на Донбасі за позивним «Воха».


Мірятися силою з боксером йому сміливості не вистачило, тому як зброю було запропоновано пістолет, автомат, снайперську гвинтівку або будь-який інший засіб вогневого ураження. Право вибору великодушно надали Кличку.



До речі, нещодавно Володимир Кличко звинуватив у нестачі патріотизму Василя Ломаченка. Все через те, що Ломаченко після перемоги над Річардом Коммі позував у рингу із прапором Білгород-Дністровського, а не України.

Також днями Кличко показав супервинахід українця. Великий боксер нагадав світові, що Україна подарувала планеті батька гелікоптерів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий