Бойовики «ДНР» зробили «сенсаційну» заяву щодо загибелі Павлова і Толстих

Бойовики «ДНР» зробили «сенсаційну» заяву щодо загибелі Павлова і Толстих

У самопроголошеній «прокуратурі ДНР» вважають, що як «Моторола», так і «Гіві» були вбиті в рамках одного плану. Про це сьогодні, 8-го лютого, повідомляє видання «Інтерфакс», передає replyua.net. Варто зауважити, що проросійські бойовики чомусь не припускають, що план, про який вони говорять, було створено в Москві.




«Все це ланки одного і того ж самого ланцюга: раніше було вбито Арсенія Павлова, більш відомого як «Моторола», тепер це (загибель «Гіві» — ред.). За цим всім явно стоять українські спецслужби, які хочуть дестабілізувати ситуацію в республіці. Хто саме це виконував? Українські диверсанти, які були заслані Києвом в ДНР», — розповів представник «прокуратури» у інтерв’ю російському виданню.


Згідно з повідомленням, «прокуратура ДНР» «за гарячими слідами» вийшла на можливих учасників злочину. В той самий час ще одне російське інформаційне агентство оприлюднило коментар представника донецьких окупантів, самовизнаного заступника керівника «Міністерства оборони ДНР» Басуріна Едуарда. «Очевидно, що це частини одного і того ж самого плану. Про це заявляв раніше радник глави МВС України Зорян Шкіряк», — сказав він. Як відомо, на своїй сторінці у Фейсбуці радник Авакова Зорян Шкіряк заявляв, що загибель так званого «керівника управління Народної міліції ДНР» — це план Кремля.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий