Бойовики обстріляли село біля Авдіївки з важкої артилерії

У суботу проросійські бойовики обстріляли н.п. Крута Балка (Донецька обл.) на території, тимчасово непідконтрольній Україні, із застосуванням важкої артилерії калібру 122 мм.




Про це 13 березня повідомили у прес-центрі штабу АТО.


«О 17:35 бойовики здійснили обстріл околиць н.п. Крута Балка з застосуванням важкої артилерії калібру 122 мм, яке, відповідно до Мінських домовленостей, не має перебувати поблизу лінії розмежування, яка проходить на захід від цього населеного пункту», — повідомили у штабі.

У повідомленні штабу підкреслюється, що бойовики «вводять в оману представників української сторони СЦКК, заявляючи, що обстріли населених пунктів на території, підконтрольній «ДНР», здійснюють підрозділи ЗСУ».



Про чергові факти порушення бойовиками міжнародного гуманітарного права буде проінформовано офіс СММ ОБСЄ. Наразі спостережні групи СЦКК здійснюють фіксацію чергових військових злочинів бойовиків на місцях обстрілів.

«Випадки фальсифікації реальної ситуації на тимчасово окупованих територіях представниками НЗФ є системним явищем», — додали у штабі.

 
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий