Бойовики обстріляли зі ствольної артилерії Зайцеве та Майорське

Сьогодні, 26 березня, російсько-терористичні війська активно обстрілювали сили АТО на Донецькому напрямку. Терористи вели вогонь із мінометів, гранатометів, стрілецької зброї, а українські опорні пункти біля Зайцевого та Майорська накрили ствольною артилерією 122 калібру.




Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Новину передає «Преса України».


Проросійські бандформування протягом дня 16 разів відкривали вогонь по українським позиціям. Терористи не зважають на Мінські домовленості і продовжують активно застосовувати заборонене озброєння.

«Бандитські угрупування вдалися до нових провокацій на Донецькому напрямку, відкривши вогонь по позиціям українських воїнів зі ствольної артилерії 122 калібру. Впродовж двох годин по укріпленням наших сил поблизу Зайцеве та Майорська було здійснено 65 пострілів», – йдеться в повідомленні.



Також прицільний обстріл вівся по українським позиціям в напрямку Авдіївки, Луганського, Ленінського, Опитного, Новгородського. Терористи застосували 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Українським бійцям, для захисту своїх позицій, довелось кілька разів відкрити вогонь у відповідь в районі Авдіївки.

На Маріупольському напрямку снайпер бойовиків обстрілював позиції сил АТО.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий