Борис Максимчук викликає Сергія Моргунова на дебати

Кандидат на посаду міського голови м. Вінниця від Радикальної Партії Олега Ляшка під №5 у виборчому бюлетені Борис Максимчук висловив бажання поспілкуватись у формі дебатів із Сергієм Моргуновим, в.о. міського голови м. Вінниця, кандидатом на посаду міського голови м. Вінниця від ПП «Вінницька Європейська Стратегія» під №7 у виборчому бюлетені.




Борис Максимчук пропонує Сергію Моргунову публічне обговорення, обмін думками у формі дебатів щодо проведення місцевих виборів, їхніх передвиборчих програм, як кандидатів на посаду міського голови м. Вінниця, пропонованих населенню напрямів розвитку Вінниччини та інших актуальних питань.


Також кандидат під №5 у виборчому бюлетені Борис Максимчук запропонував провести дебати в будь-який час та в будь-якому місці. Проте, вважає важливим аспектом, аби їхнє спілкування було публічним та доступним для перегляду громадськістю.

Оскільки, місцеві вибори є важливими і визначальними для подальшого розвитку Вінниччини та вибору основних стратегічних напрямків діяльності, тому, Борис Максимчук наголосив, що вінничани повинні не лише мати можливість споглядати на кандидатів, в тому числі і кандидатів на міського голову, з білбордів, розміщених по всьому місту, листівок чи чути їх монологи, а також і бачити «живу» дискусію у вигляді дебатів.



Тому, для справедливої, чесної та демократичної боротьби за крісло міського голови нашого міста, громадський та політичний діяч Борис Максимчук вважає за необхідне провести «живе» спілкування із Сергієм Моргуновим у вигляді дебатів.

Крім того, основуючись на рейтингові кандидатів на посаду міського голови м. Вінниця, який був опублікований в щотижневому друкованому виданні «Ria», Борис Максимчук впевнений, що вінничанам будуть цікавими їхні дебати. Максимчук другий у рейтингу, і в другому турі Моргунову прийдеться змагатися саме з ним!

Також Борис Максимчук нагадав, що політичні дебати вже давно міцно ввійшли в політичне життя як на американському континенті, так і в Європі. Тому, він вважає, що оскільки українці обрали європейський вектор розвитку, слід перейняти і цей цікавий та важливий аспект ведення передвиборчої агітації.

Нагадаємо, що Борис Максимчук є кандидатом на посаду міського голови  м. Вінниця від Радикальної Партії Олега Ляшка та закріплений у виборчому бюлетені під №5.

Для довідки. Борис Максимчук: вінничанин, громадський та політичний діяч, юрист, меценат, волонтер. Доцент, кандидат педагогічних наук у ВДПУ ім. М. Коцюбинського. Автор 70 наукових та науково-методичних праць, у тому числі монографії та наукового посібника, рекомендованого МОН України. Майстер спорту України з боротьби самбо, Заслужений тренер України. Директор мережі спортивних клубів та магазинів «Максимус». Голова Політичної консультативної ради при Вінницькій ОДА.

ilikenews

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий