Боровий розповів про відмінності у протестах в Росії і Україні

Боровий розповів про відмінності у протестах в Росії і Україні

Російський опозиціонер Костянтин Боровий розповів в інтерв’ю журналістам про відмінність в протестах в Росії і Україні, передає replyua.net.




За словами політика, він був в Україні під час початку протестів — там все-таки була чітка прозахідна орієнтація протестуючих, це прихильники західного вибору України. А в Росії, якщо порівнювати зі студентськими протестами, події розвивалися все-таки ближче до єгипетським сценарієм. І це, до речі кажучи, наслідок дуже масованого впливу пропаганди.


«Насправді, тут можна розглядати дві події: ці протести і ролик, який викликав велике обговорення в соціальних мережах – про «п’яту колону». Як студенти знущалися над викладачем, який намагався їх переконати в тому, що «п’ята колона» — це зрадники. Зрозуміло, що співчуття студентів було більше на стороні «п’ятої колони», ніж на стороні викладача. За словами Борового, загальна проблема диктаторських режимів полягає у тому, що вони мало мобільні. Всі чекають від них реформ, але це ніколи не відбувається. Готовність до реформ Муамма Каддафі явно продемонстрував за кілька хвилин до смерті — він щось кричав щодо готовності до переговорів. Те ж саме стосується і Лукашенка», — сказав Боровий.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий