Боровий зробив неочікувану заяву про Савченко

Боровий зробив неочікувану заяву про Савченко

Народний депутат України Надія Савченко виконує дуже корисну та необхідну для держави миротворчу роботу, але проблема полягає в тому, що така її діяльність кардинально розходиться з її статусом. Про це розповів російський опозиціонер Боровий Костянтин, передає replyua.net.




«На мою думку, це дуже корисна робота. Вона кидає багато зусиль для того, щоб громадяни України були звільнені з полону. Савченко робить багато роботи для того, щоб українцям жилося краще в тих жорстоких умовах, в яких їх утримують бойовики. Але завжди є ціна. Вона робить такі заяви, які дозволяють їй перебувати на цих територіях. Її також використовують з метою пропаганди», — наголосив він.


В той самий час Боровий зауважив, що потрібно чітко відділяти заяви народного депутат Надії Савченко від її миротворчої діяльності. «Я переконаний, що заяви Савченко вимагають до себе більше милосердя. Вона не так політик, як миротворець. Її заяви також несуть неполітичний характер. Але той факт, що вона депутат і порушує свій статус – дуже неприємний. Варто розуміти, що всі її політичні заяви – це заяви політика, який має дуже малий досвід. Її основна діяльність – миротворча місія. І за це потрібно їй подякувати», — наголосив Боровий.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий