«Братні народи»: Кличко зробив скандальну заяву про Донбас

«Братні народи»: Кличко зробив скандальну заяву про Донбас

Колишній чемпіон світу з боксу та брат мера Києва Володимир Кличко висловив свою точку зору щодо війни на Донбасі.




В інтерв’ю Brand Eins Кличко-молодший сказав, що відносини між Україною та Росією покращаться, а на українську економіку чекатиме зростання.


«Я переконаний у тому, що відносини між нашими країнами скоро покращаться. І після цього багато хто буде питати себе, як могло дійти до такого, що братні народи опинилися у стадії війни. Що один з них напав, а інший був змушений захищатися. У тому, що цей час настане, я не сумніваюся», — заявив екс-боксер.

Більш того, Володимир Кличко вважає, що через три-п’ять років після закінчення війни українська економіка переживатиме велике зростання у порівнянні з сусідніми країнами.

«У України настільки великий потенціал, про який інші країни могли б тільки мріяти. Україна — це міст між Європою і Азією, тому по-іншому і бути не може. Потрібно лише, щоб на сході перестали стріляти. Як дуже правильно говорять: поганий мир кращий за добру війну», — заявив брат мера Києва.

На професійному рингу Володимир Кличко провів 69 боїв. Останні два поєдинки проти британців Тайсона Ф’юрі та Ентоні Джошуа українець програв.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий