Брехня про фільм “Крим”: одкровення режисера записали на приховану камеру

Брехня про фільм “Крим”: одкровення режисера записали на приховану камеру

Росіяни розповіли, як кремлівські боти піднімають рейтинг пропагандистського фільму про окупацію Криму




Зокрема, йдеться про кінокартину «Крим», яка дивним чином зайняла перше місце в рейтингу «Популярні фільми».


Це викликало настороженість деяких росіян, один з них Кирило Фітіалов опублікував запис зі прихованої камери, на яку потрапила телефонна розмова режисера Олексія Піманова.

Під час бесіди з невідомим співрозмовником, Піманов говорить про те, що хтось його боїться.



«Я поки не дуже розумію чого, але вони бояться мене. В істериці. Чому? Ну ти «Кинопоиск» бачив », – заявив він. На думку режисера, результати фільму на цьому ресурсі пов’язані з «роботою ботів» і «нахабною провокацією».

Тим часом, як повідомила головний редактор «Кинопоиск» Єлизавета Сурганова, невідомі зламали десятки тисяч акаунтів сайту, щоб підняти рейтинг фільму «Крим». У зламаних профілях нібито з’явилася позначка про очікування виходу картини.

Високий рейтинг очікування означає, що велика кількість користувачів зацікавилися стрічкою і хочуть отримати повідомлення про її вихід в прокат.

Пізніше в соцмережах з’явилася інформація, що студентів продюсерського факультету ВДІКу силою зганяли на прем’єру «Криму», щоб «студенти в брендованих футболках створили там масовість».

Нагадаємо повний цинізму фільм «Крим» вийшов в прокат 28 вересня. У картині розповідається історія кохання жителя Севастополя і киянки, однак в картині спотворюються реальні події часів окупації Криму Росією.

Джерело: Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий