Буде нумерування: в мережі скандал через скасування по батькові

Буде нумерування: в мережі скандал через скасування по батькові

В Україні пропонують скасувати використання по батькові, оскільки вважають його рудиментом Радянського Союзу




До такої ініціативи українці поставилися неоднозначно. Багатьох вона обурила.


«Від імені та прізвища теж відмовитися. Відразу надавати ідентифікаційний номер, пан, 3456234512. Взагалі ніяких проблем», – пишуть в мережі.

Також велика кількість користувачів мережі вважає, що наближення до Європи в Україні почали не з того.



«Ви паразити злодії не займайтеся ху*нею, зробіть гідні зарплати, зробіть дороги. Щоб людям було легше жити, а не якусь ху*ню придумуєте», «Економіку потрібно піднімати і красти не потрібно, ось тоді і будемо ближче до Європи», «Дебіли, по батькові в паспорті заважає. Проблем інших в країні немає?», «Дурдом, вони рівняються до Європи. Ви б краще людям дали гідну заробітну плату, а пенсіонерам пенсії, такі як в Європі. У нас народ бідний і ця убогість вже набридла», «Нефіг робити? Мало у нас проблем? Хочете бути ближче до Європи дайте гідні зарплати. Ліплять всяку Х…»- пишуть в інтернеті.

Але є і ті, кому така ініціатива сподобалася.

«Чому б і ні…. Мені подобається пані Марина…. Особливо в певному віці, коли необхідність використання по батькові починає лякати жінок», «Я не знаю що дає по батькові в паспорті… Володимир син Юрія і онук Євгена… для чого ця інформація в паспорті? Не родовід же, врешті-решт… документ, що засвідчує особу… громадянство… і потім, непотрібна пафосність в офіційному документі… кому цікаво чий ти син або дочка на пошті, в аеропорту, в банку?», «Чому б ні? Є дуже хороші українські звернення пан Василь, пані Наталя. А батька треба пам’ятати в серці…», – відзначають користувачі соцмереж.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий