Це цікаво! 10 міфів про секс

У сучасному суспільстві динаміка стосунків чоловіка і жінки пошкоджена. Чоловіки вважають, що це не головне, і природа вже дала все, що потрібно. Жінки, не отримуючи належної емоційної підживлення від відносин, кидаються в крайнощі. Від повного ігнорування потреб свого тіла, до маніакального пошуку більш цікавого партнера. Насправді, відносини повинні бути легкими і чесними.




Любов триватиме вічно


В середньому через 1,5 року ендорфінова хвиля сходить. Дослідження мозку за допомогою новітньої технології нейровізуалізації доводять, що у закоханої людини пригнічується активність ділянок мозку, що відповідають за критичне мислення. Що, як ви розумієте, не може тривати довго, так як загрожує зникненню людини як виду. Але це триває досить довго, щоб закохані встигли зачати і народити дитину.

І, так як основне завдання людини як виду виконано, – природа безжально «виймає ендорфінову голку». Незважаючи на вік високих технологій, наші тіла все ще живуть інстинктами далеких предків. Згадайте початок ваших відносин. А як тепер? «Так, тоді було інакше» – відповідь багатьох.



Французький поцілунок повинен бути довгим

Правильний французький поцілунок – короткий. Це фаза тривалістю 2-3 секунди.
Як відомо, якщо язик довго висунутий, починає виділятися багато слини. А немає нічого гіршого, ніж пускати слину в рот партнера. Але в цьому рідко хто зізнається – «адже в кіно показали».

Основна насолода чоловіка зосереджена в геніталіях

Чоловік здатний отримувати гостру сексуальну насолоду від ласки інших частин тіла, ніяк не пов’язаних з геніталіями. Потрібно тільки враховувати, що чутливість чоловічого тіла в рази менша, ніж жіночого. Тому і пестити його треба трохи сильніше, ніж дівчина торкалася б до себе або до іншої дівчини.

І тут мова йде не про «набирання яскравості на 5%». Володіння техніками відрізняє жінку від інших так само, як розчинна кава в офісі відрізняється від сорту «Kopi Luwak».

Хорошим коханцем / коханкою потрібно народитися

У сексі спочатку всі нулі. Так, хтось більш чуттєвий, хтось менше. Але технічно – всі нулі. Сумніваєтеся? Спробуйте побудувати спілкування з партнером до рівня, коли ви разом зумієте обговорювати найінтимніші моменти. І в такому спілкуванні відокремте емоційну складову від яскравості фізичних відчуттів. Ви самі переконаєтеся, що значна частина взаємного задоволення заповнена саме з емоційної сторони. Згадуємо пункт 1 – з великою ймовірністю це пройде.

Вчитися якісного сексу ніколи не пізно. Не важливо, в 25 років або в 50. Тільки не варто вчитися у теоретиків. Тому що теоретичні знання, з якими чоловік і жінка лягають в ліжко, про те, що в «жіночому кліторі 8 000 нервових закінчень», «точка Джі знаходиться на 3 см від входу», нічого крім головного болю обом не принесуть.

Головне – познайомитися!

Люди витрачають багато часу, сил і засобів на те, щоб познайомитися. Чоловікам у цьому плані вкрай складно. Зібратися і прийти в кафе (клуб / бар / парк – потрібне підкреслити) – одна одиниця енергії, підійти познайомитися – ще одна одиниця енергії, взяти номер телефону (якщо пощастить) – ще одна одиниця енергії, зателефонувати – ще одна. Якщо дівчина мрії в цей раз не зустрілася, то на наступний день або наступної п’ятниці все повториться знову. І це може тривати тижні і місяці.

І ось, через деякий час, чоловік зустрічає свою «Анджеліну Джолі», відбувається секс. У 90% випадків картина якого стандартна. А, як не дивно, дівчатам теж є з чим порівнювати. Тоді не дивуйся, чому відносини не тривають довше 3-х місяців.

А якщо ти веселий, симпатичний, у тебе є почуття гумору і ти як ніхто зносиш дах в ліжку – твоя «Анджеліна Джолі» нікуди від тебе вже не дінеться.

Все це стосується і дівчат, у яких ніяк не складаються особисті стосунки.

Оргазм для неї неважливий

Важливий, і ще як. Просто історія жіночої насолоди налічує всього лише десятки років.
Якщо запитати будь-яку дівчину, то у 90% була подібна історія: хлопець уже зводив її на два-три побачення, вона в передчутті близькості. А коли через 5-7 хвилин вона чує «ой, вибач» і все закінчується, вона розчаровано думає: «а як же я?»

Але спочатку емоційна сторона відносин компенсує неякісний секс. А потім жінка або свідомо жертвує своїм задоволенням заради відносин, або починає думати, що вона поламана. І те й інше – непотрібні крайності, яких легко можна уникнути.

З порнофільмів можна навчитися сексу

Теж досить відома омана. Порнофільми – це чистої води «entertainment», вони зняті чоловіками і для чоловіків. За ними не можна навчитися якісного сексу. Інтернет взагалі повна профанація знань на тему сексу.

І ця неправильна картина сексу, коли чоловік гладить жінку, як поручень в метро, ​​а вона стогне від задоволення – переноситься в реальне життя. А в реальному житті жінку такими дотиками можна хіба що зігріти в холодний зимовий вечір. І чоловік робить неправильний висновок: «мені не пощастило, вона у мене фригідна!»

Точки Джі немає

Нещодавно вчені знову довели, що точки Джі немає. Є точка Джі, немає точки Джі. Є життя на Марсі, чи немає життя на Марсі – науці це невідомо.

Як вчені її шукають? Спробуйте уявити процес такого наукового дослідження в більш-менш пристойному масштабі. Що відчувають жінки, які беруть участь в такому дослідженні? Напевно не збудження і не радість від перебування в кріслі фахівця. І в результаті вчений, який знає, скільки нервових закінчень в жіночому кліторі ніяк не може знайти загадкову точку Джі!

Насправді це не крапка, а ціла область. І знайти її, якщо жінка не фригідна, неможливо в принципі.

Офіційні ерогенні зони

І у чоловіків, і у жінок крім «офіційних» ерогенних зон існують невідомі, навіть нестандартні, стимуляція яких також викликає масу приємних відчуттів.

Крім того, в різні моменти сексу у жінки потужними ерогенними зонами можуть ставати абсолютно «непричетні» області на шкірі, викликаючи відчуття великої інтенсивності, аж до оргазму. Наприклад, оргазм від ласки грудей, області плечей або спини.

«Я йому дала»

Ще одна дуже поширена помилка. Якщо подивитися на значок чоловіка і жінки, то там немає ніякого «я йому дала». Чоловік теж така сторона, що дає.

Але чомусь ми вже так звикли до цього словесного обороту, що вже не помічаємо його неправильного посилу.

Автор: Алекс Мей

Источник:  blik

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий