“Це ніхто, це не житель нашої країни”: Комаровський зробив гучну заяву про вибори

“Це ніхто, це не житель нашої країни”: Комаровський зробив гучну заяву про вибори

Комаровський закликає більш серйозно ставитися до процедури обрання.




Доктор Комаровський висловив свою думку щодо виборів та закликав українців більш серйозно ставитися до процедури обрання. Відповідний ролик можна подивитися на YouTube-каналі Дмитра Гордона – пише РБК-Україна.


“Мені не подобається якась патологічна довірливість наших виборців. Вони чомусь вважають, що погана людина, може стати хорошою. Але люди не міняються. Є базові уявлення про те, що таке добре, а що таке погано. Якщо ти один раз збрехав, то хто тобі повірить? Але люди вперто вірять. Вони думають, що якщо людина багато накрала, то йому красти вже не потрібно. У нього вже багато, йому вже не треба. Але такого не буває”, – розповідає Комаровський.

Крім того, експерт зазначив, що зараз багато хто навіть не знає, якого числа відбудуться вибори і це є великою проблемою суспільства. Тому він закликає, щоб люди не стояли осторонь і більше цікавилися цією темою.




“Те, що вибори 31 березня – купа людей не знає. А Ви бачили, щоб хоч на одному плакаті було написано: “Чекаю вас на виборчих дільницях 31 березня? Кандидати зацікавлені, щоб менше людей прийшло”, – заявив експерт.

Також фахівець додав: “Ви зобов’язані йти на вибори. І той, хто на вибори не прийшов, однозначно не любить Україну, не є патріотом. Це ніхто, це не житель нашої країни”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий