“Це помста владі”: Олег Ляшко звернувся до українців після другого туру виборів

“Це помста владі”: Олег Ляшко звернувся до українців після другого туру виборів

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у соцмережі Facebook, після другого туру президентських перегонів звернувся до громадян України.




Політик проаналізував волевиявлення українців, а також зробив певні припущення щодо майбутнього деяких політиків, пише Gazeta.ua.


“Громадяни зробили свій вибір. Що ж, це право людей. Але треба чітко розуміти, що для більшості громадян цей голос на виборах – це помста владі, яка п`ять років грабувала Україну. Думаю, багато політиків минулого усвідомлять цей болючий для них урок і його наслідки. А деякі з них – опиняться на політичному кладовищі…”, – припустив лідер РПЛ.

Після емоційних слів, Олег Ляшко розповів про свої найближчі плани і перелічив основні акценти у своїй роботі.



“А нам з тобою – своє робити, зціпити зуби і далі йти” (с) – такими словами розпочав своє зврнення політик – Я продовжую боротьбу за гідне життя українців, за сильну економіку, за міць нашої держави на міжнародній арені. За відродження національного виробництва і створення нових робочих місць. За те, щоб українців ставало більше – за доступне житло і нормальну допомогу при народженні дитину. За якісну і доступну кожному громадянину освіту і медицину. За нові лікарні, школи, дитячі садочки і дороги. За нашу святу українську мову і захист наших культурних цінностей. За українську землю для українського фермера, а не латифундистів і чужинців. За зниження тарифів і збільшення видобутку власного газу. За те, щоб природні багатства служили людям, а не олігархам. За вас, дорогі мої українці, бо я такий самий, як ви!”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий