Це збитий у Києві на блокпосту п’яним суддею Тандиром на “Лексусі” 23-річний захисник- нацгвардієць, який просто робив свою роботу

Це збитий у Києві на блокпосту п’яним суддею Тандиром на “Лексусі” 23-річний захисник- нацгвардієць, який просто робив свою роботу

Глава Макарівського райсуду Київщини Олексій Тандир скоїв ДТП при заїзді у Київ збоку Житомира на початку комендантської години.




Про це повідомляє Суспільне із посиланням на джерело в Нацгвардії, передає Цензор.НЕТ.


Солдат якраз вийшов на дорогу встановити інженерні загородження.

“Конуси, “їжаки”… Така процедура… Коли він повертався на своє місце у нього влетів “лексус”. Влетів настільки швидко, що ніхто не встиг зреагувати. Вийшов суддя, потім дізналися, що він суддя, коли подивилися документи. Подивися суддя і сказав: “Аби був живий”. Коли почув, що мертвий, сказав, що за кермом не сидів, що був водій, він втік у кущі”, – сказав співрозмовник.



За словами джерела, суддя відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння і досі його не пройшов.

“Зараз він шукає лазівки і помилки у законодавстві, ніби його оформили неправильно, бо він у цьому розуміється. Слідством буде займатися ДБР. Суддя зараз робить спроби уникнути тесту на алкоголь у крові. А він п’яний був – капець. Ще й пляшки валялися в авто. А потім з’явиться довідка що хворе серце в нього чи був приступ інсульту. То відповідальності не буде”, – сказало джерело.

За його словами, зараз суддя дає такі свідчення, щоб були потім неточності.

“Він же все знає, він вів такі справи, знає, як усе працює. Але ми будемо за цим пильно стежити. Зараз він у поліції. В нього якісь свідчення беруть. Просять аналіз на алкоголь здати. Він не дає”, – сказав співрозмовник.

За словами джерела, загиблий – солдат строкової служби.

“В нього залишилося троє дітей. Батько у Бахмуті. Брат теж на фронті. Жінка з дітьми закордоном”, – розповіло джерело.

Нагадаємо, в ніч на 26 травня суддя Макарівського райсуду Олексій Тандир напідпитку на смерть збив нацгвардійця на блокпосту в Києві.

У ДБР повідомили, що суддя відмовився від проходження огляду.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий