Через насильство в сім’ї 11-річний хлопчик 3 дні переховувався у покинутому будинку

5-тикласник з Китайгорода Тростянецького району зник після занять у школі 1 жовтня, — про це повідомляє прес-служба УМВС у Вінницькій області.




Хлопчик жив разом із матірю та вітчимом, в сімї є ще двоє молодших дітей. Правоохоронців про зникнення дитини мати повідомила лише 3-го жовтня. Працівники Тростянецького райвідділку одразу розпочали пошуки. Перевіряли закинуті будинки, лісосмуги, яри, поля. Не зупинялися навіть вночі, адже розуміли, що після зникнення вже й так пройшло чимало часу.


Відшукали маленького Робінзона тільки 4-го жовтня в сусідньому селі Савинівцях. Його новим помешканням стала нежитлова будівля, хлопчик всі 3 дні переховувався там, харчувався горіхами та яблуками.

— Під час вивчення обставин, які призвели до втечі хлопчика зясували, що сімю, в якій він жив важко назвати благополучною, — повідомив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей обласного УМВС Ігор Пороховий. — Сусіди розповідають про випадки, коли вітчим бив дитину.



На вітчима міліція склала адмінпротоколи за вчинення насильства в сімї, а на матір за невиконання обовязків щодо виховання дітей.

Покищо хлопчика повернули в сімю, але відділ у справах дітей та інші компетентні відомства проведуть комісійне обстеження житлово-побутових умов, в яких живуть діти, та зясують, чи можна залишати їх в цій сімї.

 

33kanal 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий