Чергова невдача російського флоту – на ганебні лаври «Адмірала Кузнецова» посягнув «Адмірал Ессен»

Чергова невдача російського флоту – на ганебні лаври «Адмірала Кузнецова» посягнув «Адмірал Ессен»

Чергова гучна невдача спіткала російський військово-морський флот. Так, довгоочікуваний корабель «Адмірал Ессен» знову направлений на ремонт, — про це replyua.net стало відомо з публікацій «Інтерфакс».




Так, кілька днів тому стало відомо, що найновіший вартовий корабель проекту 11356 «Адмірал Ессен» замість того, щоб йти на постійне місце дислокації, знову був направлений на ремонт. Відтак, на невизначений час судно отримує «приписку» в «Прибалтійському суднобудівному заводі «Янтар». Абсолютно нове судно потребує ремонту у звязку зі здійсненням невдалих маневрів в акваторії заводу – капітан судна якимось дивом спромігся пошкодити гребний гвинт. До того ж, заміні підлягає і лінія гребного валу.


Співробітники заводу, з якими говорили журналісти, наголошують, що капітана судна відсторонили від виконання обов’язків. Відтак, ця подія дуже сильно деморалізувала команду – зараз вони мали б бути на місці постійної дислокації в окупованому Севастополі. Нагадаємо, «Адмірал Ессен», прапор на якому було піднято шостого червня 2016 року, входить до партії з шести суден, які російське оборонне відомство замовило суднобудівним заводам з метою модернізації флоту.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий