Чого не треба робити перед сексом: корисні поради

Заборона №1 – Не приймайте антигістамінні засоби
Зазвичай їх використовують при нежиті аби висушити слизові оболонки носа та верхніх дихальних шляхів, аби уникнути слизовиділення. Мало хто знає, що попри цю дію, антигістаміни висушують і інші слизові оболонки організму – піхву. Про це попереджають хірурги-гінекологи із США. Рівень збудженості на це ніяк не вплине і ви можете зіпсувати романтичний вечір своєю «сухістю».
690d03c92f45d95f532fcf20643f350a0c0b5670_1000


Заборона №2 – Не їжте гострих страв
Доктор Кетрін Болінг з Медичного центру Мерсі зауважила:

Їжа може позначатися на вагінальному запаху і смаку.

Гострі продукти мають властивість викликати здуття та метеоризм. До того ж, найменша кількість залишених гострих інгредієнтів на руках чи в ротовій порожнині можуть спричинити дуже неприємні відчуття у партнера під час ласк статевих органів.



produkty_zhiroszhigateli

Заборона №3 – Не пийте багато алкоголю
Незначна кількість вжитого алкоголю може розслабити та позбавити сором’язливості. Але це лише невелика його кількість, та і у окремих випадках. Але надмірне споживання грозить партнерам відсутністю оргазму, слабкою ерекцією та уповільненою реакцією. Як виявили вчені Університету Міссурі, п’яні чоловіки мають великі проблеми з еяколяцією, а сп’янілі жінки не можуть досягти необхідного збудження.

606687-7

Заборона №4 – Не користуйтеся електронною зубною щіткою
Попри дивність такої заборони, вона має право на існування. Використовувати електричні зубні щітки чи ополіскувачі для рота на спитру — підвищує ризик венеричного захворювання. Дерматолог з Беверлі-Хіллс Ціппора Шейнхау наголошує:

Під час крутіння щетинки можуть залишати мікроскопічні подряпини на яснах, а їдкі спиртові ополіскувачі для рота висушують і дратують слизову оболонку рота — і те,  і інше роблять порожнину рота легким місцем проникнення для інфекцій, які передаються статевим шляхом.

338-6

Заборона №5 – Не голіться перед сексом
Звичайно жінки бажають показати коханому всю себе в ідеальному вигляді, аби шкіра була гладенька та приємна на дотик. Так само і чоловіки, все аби не колотися та не дратувати кохану. Все це гарно і добре, але існує значний ризик. Ватро голитися за цілу добу до заняття сексом, аби шкіра мала можливість загоїтися після подразнень бритвою. Дерматолог Шейнхаус попереджає:

Гоління відлущує верхній шар шкіри, залишаючи її більш чутливою і вразливою. Волосяні фолікули дратуються, викликаючи почервоніння, а дрібні порізи і подряпини відкривають дорогу для можливих інфекцій, таких як герпес і вірус папіломи людини! Використовуйте багатошарову бритву для чистого гоління, а після — наносіть 1% крем з гідрокортизоном для зменшення запалення. Обробіть шкіру кремом на наступний ранок, якщо помітите сліди подразнення.

1._Бритье

Ось таких обмежень мають дотримуватися всі, хто бажає мати здоровий та захищений секс. Нічого складного, тому варто запам’ятати!

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий