Чого ви взагалі? Данилко розповів, що думає про Росію

Чого ви взагалі? Данилко розповів, що думає про Росію

Український комедійний актор Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, поділився своєю думкою щодо Росії.




Відповідне інтерв’ю він дав «Обозревателю».


Журналісти запитали Данилка, чи вважає він Росію країною-агресором.

«Я знаю, що сказати в цій ситуації. Абсолютно. Але навіщо мені зараз робити якусь заяву? Адже такі питання задаються спеціально, щоб потім відповіді поставити так, щоб зіштовхнути людей лобами. Кажуть же, що артисти — публічні люди і так далі, так ось навіщо змушувати артистів говорити про політику? Для цього є політики. Люди зараз вже просто не розуміють, хто і що, навіщо. Така підміна понять, але це розцінюється абсолютно по-іншому», — розповів він.



Щодо покарання для українських артистів за гастролі в Росії Данилко вважає, що прийняті закони повинні мати позитивні дії.

«Посадили зерно — виростили петрушку. Провели роботу — бачимо результат, який радує око. А тут що? Я не розумію. Я ось теж раніше не розумів, чому у мене перед концертами, коли навколо все було в порядку, збиралися якісь абсолютно хворі люди з плакатами «Геть з України!», «Він ганьбить українську жінку!», — згадав артист.

На його думку, таким чином партія, яка тоді була невідома (кінець 90-х), намагалася звернути на себе увагу. Данилко зазначив, що на той момент у нього не було досвіду. І ці слова його засмучували. Люди кричали: «Данилко-мутилко! Московська підстилка!».

«Чого ви взагалі? Причепитися не було до чого, і вони вирішили, що я «ганьблю українську жінку», — заявив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий